Your search results

Wilt u uw woning in Spanje verhuren? Wij regelen alles voor u, van A tot Verhuur!

Heeft u net een mooie woning in Spanje gekocht en wilt u deze verhuren? Laat ons het werk doen! Wij zorgen ervoor dat alles soepel verloopt, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Wat wij allemaal voor u regelen:

Bij Filk Estates nemen wij alle zorgen uit handen, zodat u kunt genieten van uw investering zonder gedoe. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het verhuren van uw woning in Spanje.

Verhuurdocumenten:

Kosten: € 465,-

Een registratienummer voor de politie is verplicht omdat elke gast moet worden aangemeld bij de politie. Dit is een wettelijke vereiste die ervoor zorgt dat alle huurders geregistreerd zijn voor veiligheids- en administratieve doeleinden.

Verhuurklaar pakket:

Kosten: € 375,-
 

Optionele extra services (tegen meerprijs):

  • Eerste schoonmaak
  • Vervangen van een slot

Complete Verhuurservice

Voor onze diensten rekenen wij 20% van de bruto verhuursom exclusief BTW en exclusief de was en schoonmaak kosten.

Laura Staat voor U Klaar

Ik ben Laura en ben verantwoordelijk voor de verhuur van de woningen. Ik streef ernaar om mijn gasten een uitstekend verblijf te bieden en reageer altijd snel op hun vragen. Ik zorg ervoor om snel te reageren op aanvragen, vooral via platforms zoals Airbnb, omdat dit bijdraagt aan een hogere klanttevredenheid. Met mijn probleemoplossende aanpak zorg ik ervoor dat de gasten altijd een prettige en zorgeloze ervaring hebben.

Dus

Laat al uw zorgen uit handen nemen, zodat u kunt genieten van de voordelen van uw investering zonder de administratieve en operationele lasten. Laat ons het werk doen, terwijl u zorgeloos geniet van uw woning in Spanje.

Neem vandaag nog contact op met ons om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij de aankoop en verhuur van uw droomhuis in Spanje. Bezoek ons kantoor, bel ons, of gebruik het contactformulier op onze website. Wij staan voor u klaar!

Compare Listings