Volledige ontzorging met ons alles-in-één pakket

Wij snappen als geen ander dat een huis kopen in het buitenland veel onzekerheden met zich mee kan brengen. Niet alleen de taal die u misschien nog niet kent kan zorgen voor verwarring, ook werken dingen in Spanje gewoon anders dan in Nederland. Gelukkig gaan wij al heel wat jaren mee en weten wij precies hoe de zaken in Spanje geregeld worden! Met een volmacht* kunnen wij onderstaande zaken regelen!

Verhuur licenties

Als je een woning in Spanje wil kopen en vervolgens wil gaan verhuren, is er een zogenaamde verhuur vergunning nodig. Zonder deze vergunning is het niet mogelijk om uw woning te verhuren.

Internet, beveiliging en nutsvoorzieningen

In Spanje hebben krakers veel meer rechten dan in Nederland. Daarom is een alarm altijd een goed idee. Het regelen van de juiste alarmcentrale en het systeem, maar ook het regelen en installeren van het internet, gas, water en licht kunnen wij op ons nemen. Handig als u op dat moment niet in Spanje bent maar de woning wel up en running wil hebben om hem bijvoorbeeld snel te kunnen verhuren. De advocaat regelt ook de benodigde zaken voor het gas, water en licht.

Verzekeringen en belastingen

Een inboedelverzekering, een autoverzekering of andere verzekeringen? Wij zoeken de verzekeringsmaatschappij uit die het beste bij u past en kunnen meteen de automatische incasso aanzetten zodat u er geen omkijken meer naar heeft.

Interieur en verhuurbedrijf

Als u een woning koopt in Spanje en deze wilt gaan verhuren, kennen wij een hip & betrouwbaar bedrijf dat de inrichting en verhuur van uw woning op zich kan nemen. Kalter & Kalter is een groot inrichtingsbureau in Nederland. Kalter & Kalter Holidays (www.kalterkalterholidays.com) is een verhuurplatform voor woningen in Malaga en de Spaanse dependance van Kalter & Kalter (www.kalterkalter.com). Neem eens een kijkje op beide websites en zie wat Kalter & Kalter voor u kan betekenen. Of download hier de flyer.

* Waar wordt de volmacht voor gebruikt

  • Het tekenen voor de overdracht van het huis als je zelf niet aanwezig kunt zijn.
  • Het kunnen opvragen van bepaalde documenten of certificaten
  • In orde brengen en betalen van de verschillende belastingen en verzekeringen
  • De nutsvoorzieningen zoals gas,- water en licht aan laten sluiten en domiciliëren
  • Het eventueel openen van een Spaanse bankrekening

Compare Listings