Uw woning verkocht voor de hoogste prijs

U heeft de beslissing genomen om uw huis te verkopen en staat te popelen om aan de slag te gaan. Perfect, want vanaf dit moment is er veel te doen! Wij helpen graag mee om de stress weg te nemen die gepaard gaat met het verkopen van een woning. En het allerbelangrijkst: wij zorgen ervoor dat de woning voor de beste prijs verkocht wordt.

 

Om een hogere prijs voor uw woning te kunnen vragen is de uitstraling van een woning heel belangrijk. Potentiele kopers moeten zich ergens thuis voelen voordat ze overgaan tot koop.
Bij Filk Estates dragen wij graag zorg voor de beste uitstraling van uw woning en daarom kunt u gebruik maken van onze verkoopstyling! Wij zorgen er hierbij voor dat uw woning zo optimaal mogelijk op de foto komt. Overbodige meubels en accessoires worden aan de kant gehaald en rustige, neutrale items worden door ons geplaatst. Verkoopstyling wordt vaak ten onrechte gezien als een kostenpost, maar levert vaak tienduizenden euro’s extra op!

Kosten verkoopstyling

Tm 50m2€ 200,-
Tot 100m2€ 250,-
Tm 150m2€ 325,-
Tot 250m2€ 450,-

Groter dan 250m2: Op aanvraag

 

Met meer dan 20 jaar ervaring in de makelaardij weten we precies wat er nodig is om een ​​woning voor de hoogste prijs te verkopen. Samen met ons sterke netwerk van professionals zorgen wij voor een snelle verkoop van elke woning. Onze oplossingsgerichte aanpak en kennis van de markt zijn succesvol gebleken.

Stappenplan voor de verkoopprocedure

 1. Tekenen van de samenwerkingsovereenkomst
 2. Marktanalyse voor advies over de verkoopprijs
 3. Professionele foto’s en video’s worden gemaakt door ons team
 4. Opstellen van verkoopteksten
 5. Adverteren van uw eigendom op alle platforms die worden gebruikt door makelaars en
  potentiële kopers
 6. Volledige beschikbaarheid voor bezichtigingen bij interesse van potentiële koper
 7. We onderhandelen voor de beste deal
 8. Wanneer de deal is geaccepteerd, controleren we de betrouwbaarheid van de koper en sturen alle benodigde documenten door naar de advocaat.

  ALS DE DEAL IS ONDERTEKEND ….. CHAMPAGNE!!

Compare Listings