Met 10 jaar ervaring wordt jouw Spaanse aankoop nooit een miskoop

Over ons

Zussen Marinda en Milo Filk zijn de drijvende krachten achter makelaarskantoor Filk Estates.
Met meer dan 10 jaar ervaring in de Spaanse vastgoedbranche weten ze precies wat er nodig is om een woning voor de hoogste prijs te verkopen of voor de beste prijs aan te kopen.

Al op twintigjarige leeftijd verhuisde Milo naar Spanje om te trouwen met haar Spaanse liefde Eduardo. Samen woonden en werkten zij in Malaga, Mijas en nu in Marbella. Altijd gelinkt aan de vastgoedbranche. Milo als makelaar, Eduardo als vastgoedadvocaat. Na het begeleiden van honderden succesvolle transacties besloot Milo om het roer om te gooien en voor zichzelf te beginnen met zakenpartner en zus Marinda. Haar uitgebreide kennis van de Spaanse regelgeving, administratieve nazorg (linken naar nazorg) en vloeiend Spaanse talenkennis zorgen voor een razendsnel resultaat.

Marinda woonde,tot vijf jaar geleden, in Nederland en heeft als projectontwikkelaar veel panden aangekocht en verkocht in regio Amsterdam en aan de Costa del Sol. Samen met het runnen van meerdere grote verbouwingen zorgt dit voor een uitgebreide kennis van de Spaanse vastgoedmarkt, de regelgeving en het ontwikkelen van potentiële mogelijkheden.

Marinda en Milo zijn de ideale sparringpartners voor het verwezenlijken van uw Spaanse droom!

In Spanje is de regelgeving omtrent verkoop en aankoop anders dan in Nederland en dit vraagt om een gedegen benadering. Het kantoor van Fernando en Eduardo beschikt over de juiste kennis om iedere aankoop grondig door te lichten en op financieel en juridisch vlak bij te staan. Zo koopt u geen welbekende kat in de zak!

Een betrouwbare aannemer, een bureau voor het inrichten van uw nieuwe woning en een verhuurbedrijf? Filk Estates helpt u verder!

Compare Listings